Vlădescu: Nu am comentat efectele majorării pensiilor

Secretarul de stat în Ministerul Economiei şi Finanţelor Sebastian Vlădescu a dezminţit, miercuri, informaţiile apărute în presă potrivit cărora ar fi criticat efectele majorării pensiilor asupra bugetului pentru 2008.

1 afișare
Imaginea articolului Vlădescu: Nu am comentat efectele majorării pensiilor

Vlădescu: Nu am comentat efectele majorării pensiilor

"Ştirea publicată recent de o agenţie de presă cu privire la o posibilă demisie de a mea din funcţia de secretar de stat în Ministerul Economiei şi Finanţelor este neadevărată. (...) Precizez că nu am făcut niciun comentariu cu privire la construcţia bugetară pe anul 2008 şi nici la efectele deciziei de majorare a pensiilor asupra bugetului pe anul viitor", se arată într-un punct de vedere al lui Vlădescu transmis de Ministerul Economiei şi Finanţelor.

El a reluat afirmaţiile sale de luni, în care a arătat că nu a făcut nicio declaraţie cu privire la demisia sa din funcţie şi nici la motivele care ar determina o asemenea decizie.

Oficialul MEF a menţionat că nu a declarat nici că sindicatele ar fi îndreptăţite să ceară Guvernului majorări salariale după creşterea pensiilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici