Voicu (PNL): Mesajul PDL prin candidatura lui Trandafir este "suntem jalnici, ne-a apucat disperarea"

Liberalul Mihai Voicu a declarat, joi, că şi dacă Teo Trandafir ar fi prezentat "Hard Talk" sau "Top Gear" sau ar fi fost comentator de rugby, tot s-ar fi întrebat ce legătura are aceasta cu politica şi Parlamentul, precizând că mesajul PDL trebuie citit "suntem jalnici şi ne-a apucat disperarea".

15 afișări
Imaginea articolului Voicu (PNL): Mesajul PDL prin candidatura lui Trandafir este "suntem jalnici, ne-a apucat disperarea"

Voicu (PNL): Mesajul PDL prin candidatura lui Trandafir este "suntem jalnici, ne-a apucat disperarea" (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

Într-o postare pe blogul său vicepreşedintele PNL Mihai Voicu, care deţine funcţia de secretar al Camerei Deputaţilor, a afirmat că şi dacă Teo Trandafir ar fi prezentat emisiuni precum "Hard Talk" sau "Top Gear" sau ar fi fost comentator de rugby că tot s-ar fi întrebat ce legătura are asta cu politica şi cu Parlamentul.

"Atunci când aud comentarii despre cariera excepţionala de realizator de emisiuni TV a doamnei Teo Trandafir zic şi eu, de politeţe, "da, da", pentru că, de fapt, nu am nici cea mai mică idee despre emisiunile pe care le invocă cei care participă la discuţie. (...) Din partea mea Teo Trandafir putea să prezinte chiar şi Hard Talk sau Top Gear sau chiar să fie comentator de rugby că tot m-aş fi întrebat ce legătura are asta cu politica şi cu Parlamentul? Poate că doamna în cauză are nebănuite calităţi politice, însă acestea nu au cum să se bazeze pe faptul că prezintă la tv ceva. Orice", susţine Mihai Voicu pe blogul său.

Liderul PNL a precizat legat de candidatura lui Teo Trandafir la alegerile parţiale din colegiul de deputat numărul 19 din sectorul 4, că, de fapt problema este la "pateticul partid de guvernământ".

"O să ni se spună "promovăm valorile" şi noi trebuie sa citim "suntem atât de jalnici încât trei miniştri au refuzat să candideze şi atunci ne-a apucat disperarea". Stiţi teoria mea. Într-o astfel de situaţie, de alegeri partiale parlamentare în mijlocul unui mandat al unui guvern slab, mai ales în Bucureşti, votul politic este majoritar. O să vedem pe 19 aprilie dacă am avut dreptate", a conchis vicepreşedintele PNL.

Teo Trandafir este candidatul PDL la alegerile parţiale pentru Camera Deputaţilor din Colegiul 19 din Sectorul 4 al Capitalei, care vor avea loc în 25 aprilie. Teo Trandafir şi-a depus, miercuri, candidatura la Biroul Electoral de Circumscripţie al Municipiului Bucureşti.

Liliana Mincă va fi candidatul comun al Alianţei PSD+PC la alegerile parţiale din Colegiul 19, care vor avea loc în 25 aprilie. PNL nu va avea candidat la aceste alegeri, după ce nici PSD+PC nu şi-a desemnat candidat la alegerile din 17 ianuarie, câştigate de liberalul Radu Stroe.

Locul de deputat în Colegiul 19 Bucureşti a devenit vacant după demisia Danielei Popa, numită în Comisia de Supraveghere a Asigurărilor. Popa a demisionat din Parlament la 1 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici