Voiculescu: Anticipatele, singura soluţie pentru ieşirea din criza politică

Preşedintele Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a declarat, miercuri, că alegerile anticipate reprezintă singura soluţie pentru ieşirea din criza politică actuală, indiferent de soarta moţiunii de cenzură, iniţiată de PSD.

1 afișare
Imaginea articolului Voiculescu: Anticipatele, singura soluţie pentru ieşirea din criza politică

Voiculescu: Anticipatele, singura soluţie pentru ieşirea din criza politică

Liderul PC consideră că moţiunea de cenzură a PSD poate să ducă la o perioadă de haos şi instabilitate politică accentuată, dacă aceasta va fi validată de Parlament. Dan Voiculescu a afirmat, într-o conferinţă de presă susţinută în staţiunea Venus, că Partidul Conservator a făcut o analiză care arată că "este foarte riscant pentru PSD să finalizeze intenţia de a depune o moţiune de cenzură împotriva Guvernului".

Dan Voiculescu a spus că, dacă moţiunea va trece de Parlament, nu crede că preşedintele Băsescu îl va nominaliza pe Mircea Geoană în funcţia de premier, ceea ce va genera un haos politic iminent pentru o perioadă de până la şase luni, căci PSD nu ar vota un alt guvern.

Pe de altă parte, dacă moţiunea de cenzură nu va fi votată de Parlament, PSD şi Mircea Geoană vor avea probleme de credibilitate care se vor reflecta şi în campaniile electorale următoare. Preşedintele Partidului Conservator consideră că, în aceste condiţii, alegerile parlamentare anticipate reprezintă singura soluţie pentru ieşirea din criza politică actuală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici