Voinescu: Opoziţia are o atitudine oscilantă faţă de Tratatul de guvernanţă fiscală

Purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu, a declarat, joi, că opoziţia are o atitudine oscilantă faţă de Tratatul de guvernanţă fiscală din cadrul UE, arătând că acest lucru dovedeşte lipsa de responsabilitate şi de maturitate politică a acesteia şi că este păcat şi e regretabil.

92 afișări
Imaginea articolului Voinescu: Opoziţia are o atitudine oscilantă faţă de Tratatul de guvernanţă fiscală

Voinescu: Opoziţia are o atitudine oscilantă faţă de Tratatul de guvernanţă fiscală (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax foto)

"Tipul de atitudine oscilantă a opoziţiei în privinţa Tratatului de stabilitate fiscală dovedeşte lipsa de responsabilitate şi maturitate politică, aceşti oameni nu înţeleg că există lucruri mult mai importante decât lupta lor cu noi. E păcat şi e regretabil", a afirmat Sever Voinescu.

El a spus că PDL este convins totuşi că în momentul în care tratatul va fi dezbătut şi adoptat în Parlament opoziţia va fi la vot.

"Acest tratat pe lângă lucrurile foarte bune pe care le aduce consacră recunoaşterea faptului că tot ce am făcut în 2010 a fost corect şi că aceasta este calea de ieşire din criză", a mai spus Sever Voinescu.

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns la Bruxelles, unde va participa, joi şi vineri, la reuniunea Consiliului European de primăvară, în marja căreia va fi semnat Tratatul privind stabilitatea, coordonarea şi guvernanţa în cadrul Uniunii Economice şi Monetare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici