Zgonea: Am stabilit cu Ponta ca grupurile să aibă număr egal de minute la prezentarea acordului FMI

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, marţi, că a discutat cu premierul Victor Ponta ca la prezentarea acordului cu FMI fiecare grup parlamentar să aibă un număr egal de minute pentru a-şi spune punctul de vedere pe acest subiect.

78 afișări
Imaginea articolului Zgonea: Am stabilit cu Ponta ca grupurile să aibă număr egal de minute la prezentarea acordului FMI

Valeriu Zgonea (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Zgonea a precizat că împreună cu lideri ai celor două grupuri parlamentare ai PSD au discutat cu premierul despre momentul în care acesta va prezenta în Parlament acordul cu FMI, dar şi despre proiectele care urmează să fie dezbătute în cele două Camere legislative.

"A fost o discuţie normală, pe care o am în fiecare săptămână cu prim-ministrul României, care este preşedintele PSD, cu liderii celor două grupuri parlamentare şi preşedinţii de comisii dacă se discută anumite proiecte în comisii importante pentru PSD. Am discutat procedurile care sunt pentru construcţia Comisiei speciale, prezenţa domnului prim-ministru astăzi prezentând acordul cu FMI şi dorinţa domniei sale să existe un punct de vedere, să aibă o dezbatere, fiecare grup parlamentar încălcând cutuma legată de ponderea pentru fiecare grup parlamentar. Mi s-a spus (de către premier, n.r.) că vrea ca fiecare grup să aibă un număr egal de minute faţă de acest acord preventiv", a precizat Zgonea.

El a arătat că o să propună la Birourile Permanente reunite ca fiecare grup să aibă cinci minute pentru a-şi spune punctul de vedere.

"Asta a fost dorinţa prim-ministrului şi mie mi se pare o chestie corectă, fiind vorba de un acord preventiv cu FMI", a adăugat Valeriu Zgonea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici