Zgonea merge marţi la Bruxelles pentru a se întâlni cu Schulz şi Reding

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat că va face, marţi, o vizită oficială la Bruxelles pentru a-l invita pe preşedintele Parlamentului European să ţină un discurs de politică europeană în Parlamentul României, în jurul datei de 30-31 octombrie.

125 afișări
Imaginea articolului Zgonea merge marţi la Bruxelles pentru a se întâlni cu Schulz şi Reding

Valeriu Zgonea (Imagine: Ciprian Sterian/ Mediafax Foto)

"Mâine eu voi întreprinde o vizită oficială la Bruxelles pentru a-l invita pe preşedintele Parlamentului European, invitaţia a fost făcută şi de prim-ministrul României, de a ţine un discurs pe politică europeană în cadrul plenului reunit. Am informat şi Plenul Birourilor Permanente reunite, în jur de 30-31 octombrie. Acesta este un lucru foarte bun pentru noi că preşedintele Parlamentului European domul Martin Schulz vizitează România la invitaţia prim-ministrului al României", a mai spus Zgonea.

Potrivit unui comunicat al Camerei, vizita lui Zgonea are un dublu scop: de a menţine şi consolida cooperarea dintre Parlamentul României şi Parlamentul European, precum şi de a comunica progresele înregistrate de ţara noastră în cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare.

Pe durata acesteia, preşedintele Camerei Deputaţilor are programate mai multe întrevederi cu oficialii europeni printre care se numără preşedintele Parlamentului European, Martin Schultz, şi Comisarul european pentru Justiţie, Viviane Reding.

Întrevederea cu Viviane Redding va avea loc începând cu ora 9.30 (ora de la Bruxelles), la sediul Comisiei Europene, iar cea cu Martin Schulz, la ora 11.00 (ora de la Bruxelles), la sediul Parlamentului European.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici