Zgonea: PSD doreşte şefia Comisiei juridice, negocierile sunt blocate

Deputatul PSD Valeriu Zgonea a declarat, vineri, că PSD doreşte să obţină preşedinţia Comisiei juridice, precizând că negocierile sunt blocate, iar grupul parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor aşteaptă un mesaj din partea preşedintelui partidului, Mircea Geoană.

15 afișări
Imaginea articolului Zgonea: PSD doreşte şefia Comisiei juridice, negocierile sunt blocate

Zgonea: PSD doreşte şefia Comisiei juridice, negocierile sunt blocate

Zgonea a precizat că grupul PSD nu ştie dacă va deţine preşedinţia Comisiei juridice sau cea a Comisiei de buget, finanţe.

"Aşteptăm mesajul preşedintelui Mircea Geoană", a spus Zgonea.

Preşedinţia Comisiei juridice din Camera Deputaţilor este din nou disputată între PDL şi PSD, au declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, surse parlamentare din cele două partide.

Potrivit surselor citate, un grup din PSD, reprezentat de Adrian Năstase, doreşte ca preşedinţia Comisiei juridice a Camerei Deputaţilor să fie dată PSD pentru ca postul de preşedinte al comisiei să fie ocupat de deputatul Florin Iordache.

Liderii grupurilor paramentare din Camera Deputaţilor conveniseră, joi seară, ca şefia Comisiei juridice să revină PDL, iar cea a Comisiei de buget, finanţe să fie datã PSD.

Liderul grupului PDL Ioan Oltean a declarat, joi, după şedinţa liderilor, care a durat cinci ore, că "bătălia s-a dat pe comisiile economice şi cea juridică".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici