Zgonea renunţă la şefia Comisiei de Cod electoral, PSD va prelua Comisia de revizuire a Constiuţiei

Preşedintele Comisiei de Cod electoral, Valeriu Zgonea, a declarat marţi că va retrage din această calitate începând cu 15 martie, când PSD va prelua şefia Comsiei de revizuire a Constituţiei, iar PNL ar urma să preia şefia Comisiei de Cod electoral.

134 afișări
Imaginea articolului Zgonea renunţă la şefia Comisiei de Cod electoral, PSD va prelua Comisia de revizuire a Constiuţiei

Zgonea renunţă la şefia Comisiei de Cod electoral, PSD va prelua Comisia de revizuire a Constiuţiei (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Zgonea a fost întrebat dacă renunţă la poziţia de preşedintele al Comisiei de Cod electoral.

"Este o decizie pe care au luat-o cele două grupuri politice, începând cu 15 martie noi preluăm preşedinţia Comisiei pentru revizuirea Constituţiei şi colegii de la PNL vor prelua această preşedinţie de comisie. Din punctul meu de vedere, dacă scot acest pachet de trei legi, cred că mi-am făcut datoria în calitate de preşedinte al Comisiei de Cod electoral", a afirmat preşedintele Camerei Deputaţilor.

El a menţionat că decizia de a se retrage este a sa, personală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici