Ziua sănătăţii mintale: Ţopescu le-a cerut senatorilor păstrarea calmului în timpul şedinţei

Senatorul PNL Cristian Ţopescu a cerut, în plenul Senatului, introducerea, ca prim punct pe ordinea de zi, a păstrării calmului în cele două ore de şedinţă, el invocând faptul că luni este Ziua mondială a sănătăţii mintale.

461 afișări
Imaginea articolului Ziua sănătăţii mintale: Ţopescu le-a cerut senatorilor păstrarea calmului în timpul şedinţei

Ziua sănătăţii mintale: Ţopescu le-a cerut senatorilor păstrarea calmului în timpul şedinţei (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Propun plenului să ne păstrăm calmul în aceste două ore, să nu ne certăm spunând prostii", a spus liberalul.

El l-a parafrazat pe Albert Einstein: "Universul şi prostia sunt infinite, dar despre infinitul universului am, însă, unele dubii".

Ţopescu i-a cerut preşedintelui de şedinţă, Ioan Chelaru (PSD), să nu dea cuvântul în timpul şedinţei senatorilor de Giurgiu deoarece aceştia sunt în doliu după ce un concetăţean al lor a lovit mortal un sportiv.

"Sper că azi şedinţa va fi de o eleganţă nemaicunoscută", a spus, în replică, vicepreşedintele Senatului Ioan Chelaru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici