Zlati, candidat la funcţia de vicepreşedinte PNL, susţine desemnarea lui Antonescu la prezidenţiale şi fuziunea cu PDL - FOTO

Deputatul PNL, Radu Zlati, candidat la funcţia de vicepreşedinte al partidului cu ocazia congresului PNL, susţine desemnarea lui Crin Antonescu pentru poziţia de candidat la prezidenţiale, alegerea lui Klaus Iohannis în poziţia de preşedinte al PNL, precum şi afilierea la PPE şi fuziunea cu PDL.

178 afișări
Imaginea articolului Zlati, candidat la funcţia de vicepreşedinte PNL, susţine desemnarea lui Antonescu la prezidenţiale şi fuziunea cu PDL - FOTO

Zlati, candidat la funcţia de vicepreşedinte PNL, susţine desemnarea lui Antonescu la prezidenţiale şi fuziunea cu PDL - FOTO (Imagine: Andi Manciu/ Mediafax Foto)

Zlati susţine în expunerea proiectului său pentru a fi ales vicepreşedinte al PNL ca fostul lider al partidului, Crin Antonescu, să fie desemnat candidat la alegerile prezidenţiale.

Deputatul PNL a împărţit în sala congresului partidului un document în care îşi prezintă proiectul său de candidat şi viziunea asupra viitorului PNL.

Radu Zlati susţine alegerea lui Klaus Iohannis în funcţia de preşedinte al PNL şi apoi ca preşedinte al noului partid rezultat din fuziunea PNL şi PDL. În plus, el spune că Antonescu ar trebui să fie desemnat în calitate de candidat al PNL la alagerile prezidenţiale, ca unic candidat al dreptei unite.

De asemenea, deputatul PNL susţine afilierea partidului la PPE, "grupare care corespunde cel mai bine identităţii doctrinare a PNL".

Zlati şi-a depus candidatura pentru funcţia de vicepreşedinte al PNL, din partea filialei Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici