De Valentine’s Day, te portezi la Vodafone şi ai 50% discount la abonamente & super preţuri la telefoane

Articol cu conţinut publicitar

602 afișări
Imaginea articolului De Valentine’s Day, te portezi la Vodafone şi ai 50% discount la abonamente & super preţuri la telefoane

De Valentine’s Day, te portezi la Vodafone şi ai 50% discount la abonamente & super preţuri la telefoane

Vodafone reconfirmă promisiunea de a oferi românilor tehnologie de ultimă generaţie, uşor de găsit, uşor de plătit şi uşor de folosit, prin EasyTech. Clienţii care se portează în reţeaua Vodafone au 50% reducere la abonamentele RED 15 sau RED Infinity 23 pe toată perioada contractuală şi super preţuri la smartphone-urile Samsung, Apple, Xiaomi sau Huawei pentru a duce tehnologia pe care o îndrăgesc celor pe care îi iubesc.

Oferta este valabilă până la data de 17 feb a.c. şi poate fi accesată atât pe site-ul Vodafone România, cât şi în magazinele Vodafone sau ale partenerilor. Abonamentul RED 15 (redus la 7,5 EUR) le oferă utilizatorilor NELIMITAT internet 5G, minute şi SMS-uri naţionale, 600 minute internaţionale, roaming inclus şi 12.61 GB trafic de date roaming în SEE. Abonamentul RED Infinity 23 (redus la 11,5 EUR) vine cu internet 5G, minute şi SMS-uri naţionale NELIMITAT, 1000 minute internaţionale, roaming inclus şi 19.33 GB trafic de date roaming în SEE, alături de serviciul OneNumber gratuit (IoT).

De asemenea, cu Vodafone EasyTech clienţii au oferte atractive la achiziţionarea unui smartphone în combinaţie cu alte dispozitive – de la electronice şi electrocasnice mici, la gadgeturi şi soluţii IoT. Astfel, clienţii vor putea testa şi achiziţiona direct din magazin de la televizoare, la produse audio, tablete, ceasuri inteligente şi dispozitive conectate pentru locuinţă, dar şi trotinete electrice, purificatoare de aer, aspiratoare robot, sisteme Wi-Fi Mesh sau accesorii – toate acestea fiind disponibile într-o gamă variată de pachete de servicii. Totodată, clienţii beneficiază de consultanţă din partea experţilor Vodafone atât în alegerea celui mai potrivit model de dispozitiv sau serviciu, cât şi de consultanţă tehnică în domeniul securităţii cibernetice şi service pentru dispozitive, disponibile direct în magazin.

Despre Vodafone:

Unică prin amploarea sa, ca cea mai mare companie de telecomunicaţii şi tehnologie din Europa şi Africa, Vodafone transformă modul în care trăim şi lucrăm prin inovaţie, tehnologie, conexiuni, platforme, produse şi servicii.

Vodafone operează reţele mobile şi fixe în 21 de ţări şi colaborează cu reţele mobile în alte 47 de ţări. La 31 decembrie 2022, aveam peste 300 de milioane de utilizatori de servicii mobile, peste 28 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix şi peste 21 de milioane de clienţi ai serviciilor TV. Vodafone este lider mondial în domeniul IoT (Internet of Things), conectând peste 155 de milioane de dispozitive şi platforme.

Misiunea Vodafome conectarea lumii pentru un viitor mai bun folosind tehnologia pentru a îmbunătăţi vieţile, pentru a digitaliza sectoare critice ale economiei şi pentru a facilita o societate digitală incluzivă şi sustenabilă.

Vodafone s-a angajat să reducă impactul companiei asupra mediului, astfel încât să atingă net zero al emisiilor din întreg lanţul valoric până în 2040, ajutând în acelaşi timp clienţii să îşi reducă propriile emisii de carbon cu 350 de milioane de tone până în 2030. Compania face paşi importanţi în reducerea deşeurilor rezultate din dispozitivele mobile şi în atingerea obiectivului de a reutiliza, revinde sau recicla 100% din echipamentele de reţea care devin redundante.

Vodafone crede în puterea conectării şi în servicii digitale pentru a îmbunătăţi societatea şi economiile, lucrând alături de guverne pentru a digitaliza sănătatea, educaţia şi agricultura şi pentru a crea oraşe mai curate şi mai sigure. Produsele şi serviciile sprijină digitalizarea afacerilor, în special a întreprinderilor mici şi mijlocii (IMM-uri).

Strategia Vodafone de incluziune urmăreşte ca nimeni să nu fie lăsat în urmă asigurând conectare, dobândirea de abilităţi digitale şi dezvoltarea de produse şi servicii relevante, care facilitează accesul la educaţie, sănătate şi finanţe.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici