(P) 5 motive pentru a cumpăra un iPhone 12

La evenimentul său special din SUA, Apple a dezvăluit în cele din urmă seria iPhone 12. Pe lângă modelele Pro, compania a lansat succesorul modelului iPhone 11 şi, de asemenea, un iPhone 12 Mini mai mic.

151 afișări
Imaginea articolului (P) 5 motive pentru a cumpăra un iPhone 12

(P) 5 motive pentru a cumpăra un iPhone 12

La evenimentul său special din SUA, Apple a dezvăluit în cele din urmă seria iPhone 12. Pe lângă modelele Pro, compania a lansat succesorul modelului iPhone 11 şi, de asemenea, un iPhone 12 Mini mai mic.

Noile iPhone 12 Mini şi iPhone 12 vin ambele cu suport pentru 5G, acesta fiind punctul culminant al noilor modele de iPhone din acest an. Alte caracteristici cheie includ afişajele OLED Super Retina XDR, chip A14 Bionic 5nm, rezistenţă la apă IP68, cameră principală de 12MP, cameră secundară ultra-largă de 12MP, cameră frontală de 12MP şi încărcare rapidă, precum şi suport de încărcare fără fir MagSafe.

În acest articol, vă vom oferi câteva motive pentru a cumpăra un iPhone 12, pentru a vă face o idee dacă este dispozitivul potrivit pentru dumneavoastră.

Corp din sticlă şi aluminiu

Noile iPhone-uri vin cu un design din sticlă şi cadru din aluminiu în culorile negru, albastru, roşu, gri şi alb. Practic, la prima privire, iPhone 12 aminteşte de designul cu margine plată al vechiului iPhone 4.

Dimensiunile iPhone 12 Mini sunt de 131,5 × 64,2 × 7,4 mm şi greutatea sa este de 133 de grame. Deci, este chiar mai mic decât iPhone 8, plus că are un afişaj de la margine la margine, în timp ce dimensiunile iPhone 12 sunt de 146,7 × 71,5 × 7,4 mm şi greutatea sa este de 162 de grame.

Aceste noi iPhone-uri vin cu nouă protecţie Ceramic Shield, cu o performanţă de 4x mai bună. Fabricarea implică o nouă cristalizare la temperatură ridicată, care creşte cristale nano-ceramice în sticlă. Telefoanele au, de asemenea, rezistenţă la apă IP68 (6 metri până la 30 de minute).

Ecran OLED Super Retina

Noul iPhone 12 Mini are un ecran OLED de 5,4 inci (2340 × 1080 pixeli) cu 476ppi. În timp ce iPhone 12 are un ecran similar de 6,1 inci cu rezoluţie de 2532 × 1170 pixeli şi 460ppi.

Este un ecran Super Retina XDR care acceptă HDR şi Dolby Vision. Ecranul oferă o luminozitate de până la 1200 nits şi are, de asemenea, o protecţie Ceramic Shield.

Cip A14 Bionic

Noua serie iPhone 12 este alimentată de cel mai recent cip A14 Bionic 5nm cu arhitectură pe 64 de biţi şi grafică quad-core. Noul cip vine cu 11,8 miliarde de tranzistoare şi un design cu 6 nuclee.

Aceste telefoane sunt disponibile în opţiuni de stocare de 64 GB, 128 GB şi 256 GB.

Punctul culminant al noilor telefoane Apple este suportul 5G. Acestea vin cu reţele 5G (sub-6 GHz) şi suport LTE de clasă Gigabit. Alte caracteristici de conectivitate includ Wi-Fi 6 cu 2 × 2 MIMO, Bluetooth 5.0, NFC cu modul cititor şi GPS cu GLONASS.

Caracteristici îmbunătăţite ale camerei

Apple promite o îmbunătăţire cu 27% a performanţei la lumină slabă pe noul iPhone 12, comparativ cu iPhone-ul de anul trecut. Există o cameră primară de 12MP cu unghi larg (f / 1.6) cu obiectiv 7P, OIS, bliţ True Tone şi o cameră secundară de 12MP 120° Ultra Wide.

Camera din spate acceptă înregistrarea video 4K la 60 fps şi Slo-mo 1080p la 240 fps, la fel ca înainte.

De asemenea, există o cameră frontală TrueDepth de 12MP cu diafragmă f / 2.2, retină Flash şi suport FaceID. Camera frontală acceptă, de asemenea, înregistrarea 4K la 60 fps şi Slo-mo 1080p la 120 fps. Toate camerele au modul nocturn şi o nouă funcţie time-lapse în modul nocturn.

Încărcare fără fir MagSafe

Noile dispozitive iPhone vin cu o baterie reîncărcabilă încorporată litiu-ion, care are încărcare wireless MagSafe, precum şi suport de încărcare rapidă.

Apple a introdus MagSafe ca o caracteristică de siguranţă pe MacBook. Acum, acest lucru vine pe iPhone, ca accesoriu de încărcare fără fir. Noua tehnologie de încărcare wireless are o serie de magneţi în jurul bobinei de încărcare fără fir, care este optimizată pentru aliniere şi eficienţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici