(P) Cât de uşor este să câştigi o excursie de două persoane la Paris

Descoperă Parisul culinar cu Knorr Punga Magică.

4342 afișări
Imaginea articolului (P) Cât de uşor este să câştigi o excursie de două persoane la Paris

(P) Cât de usor este să câştigi o excursie de două persoane la Paris

 

 

 

 

Knorr te trimite timp de o săptămână la Paris, unde, alături de încă o persoană poţi descoperi secretele culinare ale fracezilor. Tot ce trebuie să faci este să cumperi o pungă de Knorr Punga Magică, să păstrezi bonul de casă, iar mai apoi să te înscrii pe site-ul Reţeta Perfectă.

Knorr pune la dispoziţie 111 premii, printre care: 100 de suporturi pentru tăvi, 10 seturi de tăvi ceramice pentru friptură şi o excursie în jurul Parisului, în perioada 20-27 mai 2014.

Sejurul este oferit pentru două persoane. Premiul asigură zborul dus-întors Bucureşti – Paris (taxele de aeroport dunt incluse) cu trasfer la şi de la hotel inclus, 7 nopţi de cazare la un hotel de 4 stele cu mic dejun inclus, excursie de o zi la Marais cu transfer inclus, curs de gătit la Paris cu transfer inclus, excursie în zona Reims & Champagne cu transfer inclus, tur gastronomic ]n Montmartre cu transfer inclus, excursie pe valea Loarei, cin[ la restaurantul Le Train Bleu.

Mai multe despre cum puteţi beneficia despre circuit culinar la Paris puteţi afla aici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici