(P) Cum ne pregatim pentru o seara in oras?

Asta seara ajungi mai devreme acasa pentru ca ai planuit un night out. O sa zabovesti putin in cada, perfect acomodata spatiului tau … Ideal Standard iti ofera cada perfecta (de fapt iti ofera chiar solutia perfecta pentru toata baia) .

38 afișări
Imaginea articolului (P) Cum ne pregatim pentru o seara in oras?

(P) Cum ne pregatim pentru o seara in oras?

Asta seara ajungi mai devreme acasa pentru ca ai planuit un night out. O sa zabovesti putin in cada, perfect acomodata spatiului tau … Ideal Standard iti ofera cada perfecta (de fapt iti ofera chiar solutia perfecta pentru toata baia) . Relaxare binevenita dupa ce ti-ai calmat pielea si ti-ai hidratat-o cu un gel de dus (Bioderma la 1L, cantitate suficienta pentru cateva luni bune, imbogatita cu ingredienti activi hidratanti, care curata pielea delicat si respecta barierele naturate). De fapt, toata gama Atoderm este absolut fantastica pentru pielea deshidratata sensibila, chiar si pentru copii. Promotie saptamanala la SensoDays.ro,la orice cada IDEAL STANDARD primesti un gel spumant Bioderma Atoderm.

In timp ce te relaxezi, balsamul de par isi face treaba delicat, actionand in profunzime. Se poate achizitiona tot online, in varianta individuala sau seturi, cu tratamente incluse sau fara. Comanda si il primesti la adresa indicata, care poate fi chiar cea de la birou (pentru ca acolo iti petreci marea parte a timului J). Oferta este diversa si ai de unde alege – produse specializate pentru orice tip de par, orice culoare, penrtu firul drept, ondulat sau foarte cret…

Dar timpul trece, prea multa relaxare te adoarme si in curand ar trebui sa iesi pe usa. Si pentru ca trebuie sa arati perfect, ustensilele pentru par isi vor face treaba rapid, nu inainte sa ne tratezi firul de par cu un spray potrivit pentru protectie termala. In plus, placa de par va fi mult mai eficienta iar podoaba ta capilara va straluci minunat.

Uscatorul, neaparat cu functie ionica, pentru ca elimina electricitatea statica si da parului mai multa stralucire, prin netezirea cuticulei.

Placa, cu reglaj de temperatura si daca se poate cu oprire automata dupa un timp de nefolosire, pentru ca nu se stie niciodata cat de tare ne grabim. Si ideal sa fie ceramica, pentru o mai buna protectie a firului de par, pentru ca, desi stim ca nu e bine sa o folosim zilnic, uneori nu ne putem abtine.

Finalmente, putem spune ca parul nostru este aranjat , intins, stralucitor, hidratat. Un finish pentru fixare si suntem aproape gata. Lipseste make-up-ul pe care il poti aplica in functie de ocazie, iar pe SensoDays.ro gasesti tot ce ai nevoie. Inclusiv mascara, pe care saptamana aceasta il primesti gratuit la achizitia oricarul aparat pentru par , fie el ondulator, uscator sau placa PHILIPS sau REMINGTON. Fiecare produs are cadoul atasat vizibil in site iar SensoDays.ro te asteapta cu mai multe servicii: consultanta telefonica, transport gratuit pentru achizitii peste 300 ron si plata cu cardul si in rate.Deci, pregateste-te pentru o seara minunata impreuna cu noi, SensoDays.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici