(P) HP România premiază echipa System Plus

29 afișări
Imaginea articolului (P) HP România premiază echipa System Plus

(P) HP România premiază echipa System Plus

 

 

 

 

08.10.2014

 

Comunicat de presă

HP România premiază echipa System Plus

 

HP România a acordat companiei System Plus, la sfârşitul săptămânii trecute, premiul "The best achievements in HP PC sales 2014" ca urmare a rezultatelor înregistrate în dezvoltarea de proiecte IT cu tehnologie Hewlett Packard.

Ceremonia de decernare a titlului a avut loc în cadrul evenimentului "HP New Product Information", dedicat partenerilor companiei americane. Conferinţa, având drept scop prezentarea noilor soluţii informatice, s-a desfăşurat anul acesta la Iaşi între 2 şi 4 octombrie.

"Obţinerea premiului nu ar fi fost posibilă în absenţa eforturilor depuse de întreaga echipă a System Plus în promovarea, vânzarea şi implementarea noilor soluţii HP. Această marcă are pentru noi o semnificaţie specială; ne leagă un parteneriat de peste două decenii." a declarat Ion Maican, Director General al System Plus.

System Plus este unul dintre cei mai importanţi integratori IT din Romania, cu o experienţă in acest domeniu de peste doua decenii. System Plus este Platinum Partner al HP in Romania.

Hewlett-Packard Company este o multinaţională americanaă specializată în proiectarea şi fabricarea echipamentelor IT, dezvoltarea de software si oferirea de servicii. Principalele linii de produse sunt computerele, serverele, echipamentele de reţea, echipamentele de stocare şi o largă gamă de imprimante şi alte echipamente periferice. HP are şi o prezentă puternică pe piaţa serviciilor pentru companii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici