(P) Lanţul Continental Hotels deschide în 2021 patru noi hoteluri, investind peste 6 milioane de euro

344 afișări
Imaginea articolului (P) Lanţul Continental Hotels deschide în 2021 patru noi hoteluri, investind peste 6 milioane de euro

(P) Lanţul Continental Hotels deschide în 2021 patru noi hoteluri, investind peste 6 milioane de euro

Continental Hotels, cel mai mare lanţ hotelier românesc, a investit 6,85 milioane de euro în lucrări de renovare, reamenajare şi rebranding a patru hoteluri din România, şi anume: Continental Forum Bucureşti, Continental Forum Constanţa, MyContinental Bucureşti  şi MyContinental Sibiu.

Chiar dacă anul trecut nu a fost unul blând cu industria hotelieră compania a continuat dezvoltarea portofoliului deţinut. „2021 este an aniversar pentru Continental Hotels. Pentru că împlinim 30 de ani de activitate pe piaţa din România, am dorit, printre altele, să marcăm acest moment şi prin rebranduirea acestor patru hoteluri, în trei oraşe importante din ţară. Încrederea pe care o au clienţii noştri în noi, câştigată de-a lungul timpului prin serviciile de calitate, ne-a dat acest imbold de a merge înainte şi de a accepta provocările unui an, şi aşa, destul de greu printr-o nouă provocare: aceea de a continua să îmbunătăţim serviciile noastre printr-un rebranding curajos într-un mediu foarte ostil pentru industria actuală a turismului. Ne bucurăm mult că am reuşit să ducem acest plan la bun sfârşit.”, declară Radu Enache, CEO Continental Hotels.

În urma acestui amplu proiect de renovare, hotelurile au fost sau urmează a fi deschise publicului, după cum urmează: Continental Forum Bucureşti a avut deschiderea pe 30 mai 2021, Continental Forum Constanţa pe 19 mai, în timp ce MyContinental Sibiu va fi deschis începând cu 23 iulie, iar MyContinental Bucureşti va fi deschis publicului  în toamna acestui an.

Iată mai multe detalii despre cele 4 noi hoteluri intrate recent în portofoliul Continental Hotels.

Continental Forum Bucureşti este situat în vecinătatea Palatului Parlamentului şi permite turiştilor acces rapid şi uşor către toate punctele de interes din oraş. Poziţionare este unul din cele mai mari avantaje ale hotelului, care împreună cu oferirea unor servicii de cea mai bună calitate, îi oferă excelenta posibilitate de a se încadra în topul celor mai bune hoteluri din Bucureşti.

Continental Forum Bucureşti funcţionează sub un standard de patru stele, are o disponibilitate de 161 de camere, 7 săli de conferinţă şi restaurant Continental Bistro.

MyContinental Bucureşti, situat în apropierea apropierea Gării de Nord, va funcţiona sub un standard de trei stele plus, cu 250 de camere, 8 săli de conferinţă, restaurant MyBistro şi cofetărie Tekaffe. Iar aşa cum menţionăm şi anterior, hotelul va fi disponibil publicului larg din toamna acestui an.

Continental Forum Constanţa este situat în imediata apropiere a centrului istoric şi permite accesul facil către cea mai renumită plajă din Constanţa, dar şi la numeroase atracţii turistice, precum: Piaţa Ovidiu, Portul Turistic sau Edificiul Roman cu Mozaic.  Acesta va funcţiona sub un standard de patru stele, cu 154 de camere disponibile, trei săli de conferinţă, un salon pentru evenimentele private şi un restaurant Continental Bistro.

MyContinental Sibiu este situat chiar în mijlocul oraşului şi permite acces rapid către cele mai importante obiective turistice din zonă. Astfel, turiştii vor putea vizita cu uşurinţă Piaţa Mare, Muzeul Naţional Brukenthal, Piaţa Mică, celebrul pod al Minciunilor şi Teatrul Naţional Radu Stanca – situat la doar două minute depărtare. Hotelul va fi disponibil publicului larg începând cu 1 iulie 2021.

Cu 8 + 4 unităţi hoteliere cu 1.860 de camere disponibile, în prezent, Continental Hotels este cel mai mare lanţ hotelier românesc ce acoperă piaţa de lux, business şi economy, oferind, în acelaşi timp, o gamă completă de servicii şi pentru segmentul MICE.

Pentru mai multe informaţii, accesează: www.continentalhotels.ro.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici