(P) Nike Air Force 1 - legenda stilului streetwear pentru bărbaţi şi femei

Cine nu a auzit de ei? Nike Air Force 1 reprezintă o adevărată legendă streetwear şi este, discutabil, unul dintre cele mai bine vândute modele de sneakers din istorie. Prima oară au apărut la începutul anilor 1980 ca încălţăminte de baschet. Însă, odată cu trecerea timpului, aceştia au cucerit absolut toate străzile oraşului. Pe parcursul celor 40 de ani de prezenţă pe piaţă, modelul Nike Air Force 1 a fost lansat în sute de combinaţii de culori şi versiuni stilistice. De asemenea, a strâns milioane de fani şi a fost inclus chiar şi într-un film documentar şi într-o melodie jubiliară. Astfel, nu este surprinzător faptul că reprezintă un must-have pentru garderoba tuturor iubitorilor de sneakers. Te întrebi ce model Nike Air Force pentru bărbaţi şi femei este la modă în acest moment şi ce versiuni merită să fie achiziţionate? Mai jos îţi prezentăm câteva lucruri despre variantele de Nike AF1 care sunt cele mai bune în prezent.

Urmărește
666 afișări
Imaginea articolului (P) Nike Air Force 1 - legenda stilului streetwear pentru bărbaţi şi femei

(P) Nike Air Force 1 - legenda stilului streetwear pentru bărbaţi şi femei

Nike Air Force 1 pentru bărbaţi

Hai să începem cu o pereche care seamănă cel mai mult cu designul original. Aşa cum am menţionat şi înainte, modelul Nike Air Force 1 a fost introdus iniţial pentru jucătorii de baschet. Prototipul Air Force pe care îl cunoaştem astăzi avea partea superioară cu profil înalt care sprijinea gleznele foarte bine. Deşi în zilele noastre majoritatea versiunilor au profil redus, Nike încă oferă opţiuni cu profil înalt. Dacă vrei să te întorci la originile acestui model legendar şi să adaugi noul Nike Air Force 1 în garderoba ta, alege varianta Nike Lunar Air Force 1 Duckoot. Acesta este surprinzător de uşor, chiar dacă are un aspect destul de masiv. De asemenea, se potriveşte perfect pe orice vreme şi în orice anotimp, inclusiv iarna. Sneakers negri cu profil înalt vor arăta grozav cu diferite outfit-uri. Preferi modelul mai comun de Nike Air Force 1, adică cel cu profil redus? Atunci poţi alege clasicul Nike Air Force 1, de exemplu versiunea pe negru, sau varianta Nike Air Force 1 ’07 pe alb cu detalii colorate. Acest model este disponibil şi cu profil mediu - Nike Air Force 1 Mid ’07 are o baretă suplimentară în jurul gleznei care pare să se potrivească cel mai bine cu vibe-ul jocului de baschet. Descoperă versiunea pe maro deschis, care este mereu în trend.

 

Nike Air Force 1 pentru femei

În primii 20 de ani de prezenţă pe piaţă, modelul Nike Air Force 1 a fost purtat în principal de către bărbaţi. De fapt, mărimile pentru femei au fost introduse doar la începutul secolului XXI. Interesul manifestat în rândul femeilor faţă de sneakers Nike Air Force 1 a făcut ca brandul să lanseze variante pentru femei al acestui model reprezentativ. Numărul acestora creşte de la an la an. Printre modelele de Nike Air Force 1 pentru femei disponibile în prezent, trebuie să acorzi o atenţie deosebită celor trei opţiuni cu profil redus. În primul rând, versiunea Nike Air Force 1 Fontanka îmbină albul clasic cu diverse culori. Al doilea model, care este şi mai interesant decât cel anterior, este Nike Air Force 1 Pixel cu partea superioară confecţionată din piele întoarsă şi detalii proeminente. În plus, aceşti sneakers sunt disponibili pe diferite culori, inclusiv roz prăfuit. Dacă îţi place încălţămintea cu platformă, atunci cu siguranţă vei îndrăgi al treilea design, Nike Air Force 1 Shadow pe varianta neagră sau albă, cu o talpă vizibil mai groasă. Nu uita că modelul Nike Air Force 1 pentru femei este mai mult decât o pereche cool de încălţăminte care arată grozav cu pantaloni jogger şi hanorace. Aceşti sneakers care nu se demodează niciodată pot schimba cu uşurinţă vibe-ul ţinutelor tale romantice alcătuite din rochii subţiri sau fuste maxi.

Ce părere ai? Te-ai hotărât deja ce variantă a legendarului model Nike Air Force 1 îţi doreşti să adaugi în garderoba ta? Toate versiunile de mai sus şi multe altele pot fi găsite în magazinul online JD Sports - un nou gigant pe harta streetwear din România. Spor la cumpărături!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici