(P) Strategii la jocuri de noroc care funcţionează aproape mereu

880 afișări
Imaginea articolului (P) Strategii la jocuri de noroc care funcţionează aproape mereu
Strategiile din cazinouri sunt renumite pentru şansele mari de câştig pe care ţi le conferă atunci când te joci la jocuri de masă, zaruri sau cu cărţi. Nu există niciun joc de cazino pentru care să nu se fi întemeiat o strategie care parcă mai străpunge rata norocului aleator din cazinouri. Dar care sunt acele strategii pe care te poţi baza chiar şi atunci când te joci pe termen lung? Vom afla împreună în paragrafele de mai jos unde discutăm chiar despre cele mai cool strategii de jocuri de noroc care aproape că sunt câştigătoare de fiecare dată.

Pariază 2% din tot bugetul

Evident că şi de această dată trebuia să vorbim mai întâi de buget şi de buna gestionare a resurselor financiare. Nu există niciun jucător de cazino şi nici vreun campion de Poker care să nu fi trecut prin gestionarea bugetului. Este practic primul pas pe care trebuie să îl faci. Dar de ce este bine să pariezi numai un procent din bugetul total? În primul rând, faptul că ai praguri de pariere de ajută să gestionezi mai bine câştigurile şi pierderile, dar nu te lasă nici să pariezi mai mult sau mai puţin decât trebuie. Poate fi 1%, 2%, 5%. Atâta timp cât fiecare pariu respectă aceste marje, vei fi în control.
 
Apoi, de ce nu este bine să pariezi 20% sau 40%? Dacă fiecare pariu ar avea nevoie de 40% din buget, care ar mai fi rostul acestuia? La un asemenea procent, practic bugetul ar fi compus doar din maxim 3 pariuri ceea ce nu poate fi cuantificat deloc pe termen lung. 2% din buget poate că nu este mult, dar este important ca şi recuperarea pierderilor să fie un obiectiv realizabil. Dacă primele două pariuri din sesiunea de la efortuna casino online sunt pierzătoare şi tu aveai 40%, practic, ai epuizat toţi banii, ceea ce nu este de dorit.

Martingale

Pentru că vorbim strict despre strategii, nu aveam cum să nu includem în acest text cea mai importantă strategie pe care o folosesc cei mai buni pariori din lume. Martingale a fost un matematician foarte cunoscut care s-a concentrat pe găsirea unor strategii cu principii matematice, pe care dacă le urmezi aşa cum trebuie, ar trebui să te ajute să fii în profit. Cel puţin din punct de vedere matematic, strategia Martingale funcţionează. Singura slăbiciune a acestei strategii este că la un moment dat, va trebui să pariezi o sumă de bani atât de mare încât nu îţi vei putea permite. Lasă-mă să îţi explic care este treaba cu această strategie şi ce înseamnă ea.
 
Martingale este o strategie care nu poate fi aplicată la toate jocurile de noroc. Ea este folosită de către jucători pentru a putea continua pariurile în speranţa că la un moment dat, un singur pariu câştigător va recupera şi toate pierderile suferite anterior, dar te va plasa şi într-o poziţie de profit. Cum funcţionează această strategie? Ei bine, trebuie să începi pariul cu 2% din buget. Fiecare pariu pierzător te forţează să dublezi pariul dinainte. Adică, următorul va fi 4%. Apoi 8%, apoi 16%, apoi 32%, 64% şi deja probabil nu mai ai buget disponibil. Aici este locul unde strategia Martingale poate deveni dăunătoare.
 
Atunci când foloseşti această strategie trebuie să fii sigur că ai bani foarte mulţi. De aceea, ar fi indicat să începi cu 5 RON, 10 RON şi maxim 15 RON.

Pariatul la Baccarat pe bancher

În jocul de Baccarat, jucătorul are doar trei posibilităţi de pariere. Să parieze pe cărţile din propria mână, pe o remiză sau pe mâna bancherului. Majoritatea jucătorilor îţi vor spune că pentru a avea cele mai mari şanse din punct de vedere matematic, eşti nevoit să pariezi mereu pe mâna bancherului. După o analiză matematică, bancherul câştigă 46% dintre toate mâinile din joc, jucătorul câştigă cam 45%. Nu mai luăm în calcul şi remizele. 
 
Dar pariul pe bancher este atât de profitabil încât cazinourile percep acum o taxă pentru câştigurile de la Baccarat. Şi chiar şi cu această taxă, marginea este tot una extrem de mică, de doar 1.06%.
 

Labouchere

Labouchere este o strategie matematică, exact ca în cazul celei folosite de Martingale. Doar că aici vorbim despre un martiganel împărţit în jumătate. În sistemul Labouchere, jucătorul trebuie să decidă ce sumă de bani îşi doreşte să câştige şi să noteze pe o listă, o serie de numere care însumează acel profit. La fiecare pariu, jucătorul pariază suma totală dintre primul şi ultimul număr, până când va mai rămâne un singur număr pe listă sau până când lista se va termina. În mod practic, dacă lista se goleşte, jucătorul are deja suma câştigată.

 Concluzie

Strategiile de la jocuri de noroc nu sunt nici poveşti de adormi copii şi nici modalităţi prin care cazinourile păcălesc jucătorii. Chiar este indicat să foloseşti o strategie pentru că nu are cum să lucreze în dezavantajul tău.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici