100% PSD va ieftini gazul si curentul

Invitat la intalnirile ZIUA, Viorel Hrebenciuc este convins ca presedintele Traian Basescu va tine cont in desemnarea viitorului premier de propunerea avansata de catre partidul/alianta cu cel mai bun scor la alegerile parlamentare din aceasta toamna.

1 afișare
Imaginea articolului 100% PSD va ieftini gazul si curentul

100% PSD va ieftini gazul si curentul

Asta, spune social-democratul, cu atat mai mult cu cat, in opinia lui, momentele fierbinti ale actualei crizei mondiale s-ar putea resimti de anul viitor si la Bucuresti, ceea ce impune o situatie stabila. Hrebenciuc nu este suparat pe colegii de partid care l-au bagat in cerneala inaintea majoritatii Congreselor PSD, fie si pentru ca el a inteles ca raul si blestemele se intorc insutit asupra celor care le-au generat.

 

Citeste toata stirea pe www.ziua.net

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici