200.000 € de la „Regele asfaltului“ pentru instanţa supremă

Un senator PSD şi şeful Secţiei Civile de la Înalta Curte sunt cercetaţi pentru că „vindeau”, contra a sute de mii de euro, procese în favoarea lui Căşuneanu şi a altor oameni de afaceri. Senatorul PSD Cătălin Voicu este acuzat de DNA că ar fi primit 200.000 de euro de la Costel Căşuneanu, o parte din bani ajungând şi la judecătorul Florin Costiniu.

1 afișare
Imaginea articolului 200.000 € de la „Regele asfaltului“ pentru instanţa supremă

200.000 € de la „Regele asfaltului“ pentru instanţa supremă

Voicu ar fi primit banii pentru a interveni pe lângă magistraţi de la Curtea Supremă în vederea soluţionării unor procese economice în favoarea omului de afaceri Costel Căşuneanu. Suma este confirmată în motivarea Completului de nouă judecători ai Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, care a respins recursul DNA la decizia Completului de trei judecători ai instanţei supreme.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici