230 de milioane de euro alocate fără licitaţie

Radu Berceanu, ministrul Transporturilor, a pus la cale anul trecut o adevărată inginerie financiară cu bani publici. Peste 200 de milioane de euro au fost oferite fără licitaţie firmei Romairport pentru una dintre etapele programului de dezvoltare a Aeroportului Internaţional Henri Coandă - Bucureşti (AIHCB).

4 afișări
Imaginea articolului 230 de milioane de euro alocate fără licitaţie

230 de milioane de euro alocate fără licitaţie

Surse din minister au precizat că afacerea a fost vegheată îndeaproape de naşul ministrului Transporturilor, Tudor Bistreanu, director de siguranţă al AIHCB, şi de omul de încredere al lui Berceanu, Adrian Ionescu, director proiecte autostrăzi în cadrul CNADNR. Cu cele 200 de milioane de euro, specialiştii contactaţi de Jurnalul Naţional au precizat că s-ar fi putut realiza un aeroport nou-nouţ, cu un trafic de peste 6 milioane de călători!

Citeste toata stirea pe www.jurnalulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici