3.000 romani vor face LCD-uri pentru Samsung

Compania coreeana Hanil Electronics, furnizor de echipamente si componente pentru gigantul sud-coreean de electronice si electrocasnice Samsung, intentioneaza sa investeasca aproximativ 30-40 de milioane de euro in dezvoltarea unei fabrici de monitoare plate de computer (LCD) la Oradea, judetul Bihor.

1 afișare
Imaginea articolului 3.000 romani vor face LCD-uri pentru Samsung

3.000 romani vor face LCD-uri pentru Samsung

Coreenii au intrat pe piata romaneasca in vara acestui an, discret, iar in prezent detin capacitati de productie in comuna Santandrei de langa Oradea, unde lucreaza 100 de oameni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici