3,5 miliarde de euro nu mai vin în România

Sindicatele din Spania şi Italia, unde lucrează două milioane de români, estimează că 500.000 dintre ei se vor reîntoarce acasă în 2009.Constructorii români încep să se întoarcă acasă.

3 afișări
Imaginea articolului 3,5 miliarde de euro nu mai vin în România

3,5 miliarde de euro nu mai vin în România

Ştefan Ivaşcu, zis Ştefan al lui Pâtâcă, a părăsit Spania în a doua jumătate a anului. La fel au făcut mulţi dintre vecinii lui din Moisei, o comună la 7 km de Borşa. Ivaşcu a abandonat în Spania două vile, una de 180.000 de euro şi una de 213.000 de euro, făcute cu împrumuturi bancare. Dar, decât să mai plătească rate de 2.000 de euro pe lună, a preferat să piardă avansul de câteva zeci de mii de euro. Ca el sunt mulţi şi o să fie şi mai mulţi. Analiştii financiari apreciază că sumele trimise în ţară de „stranieri” vor scădea dramatic anul viitor, ajungând la 3,5 miliarde de euro. În 2008, ca şi în 2007, românii au trimis în ţară în jur de 7 miliarde de euro.

 

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici