400 milioane lei pe viaţa lui Teo Peter

Teo Peter junior a tras un nou semnal de alarmă cu privire la procesul în care ucigaşul tatălui său, basistul Teo Peter, a fost judecat peste ocean. Nu a jignit, nu a fost vehement, dar a fost tranşant.

1 afișare
Imaginea articolului 400 milioane lei pe viaţa lui Teo Peter

400 milioane lei pe viaţa lui Teo Peter

Procesul prin care a trecut familia artistului a fost unul umilitor, iar cei traşi la răspundere au fost ei şi nu puşcaşul marin. “Vă cerem sprijinul să atrageţi atenţia SUA că România este un stat membru NATO şi noi, ca cetăţeni ai acestui stat, merităm respect”, a spus fiul artistului.

Citeste toata stirea pe www.click.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici