A venit cu socrul

Diplomat desavirsit, Nicolas Sarkozy a reusit, in doar cinci ore, sa se imparta intre cei doi români oameni mari de stat si plini de orgolii, plus Parlamentul bastinas. Astfel, intr-o adevarata cursa intre cele doua Palate, presedintele francez s-a intilnit cu omologul sau Traian Basescu la Cotroceni si cu premierul Tariceanu in parohia acestuia din urma.

1 afișare
Imaginea articolului A venit cu socrul

A venit cu socrul

In aceeasi nota de perfecta curtoazie, Sarkozy a tinut un elegant discurs in fata celor doua Camere, ocazie cu care a declarat Franta drept o "prietena fidela si complet angajata" a României. In context, seful statului francez a incurajat autoritatile românesti sa se exprime cu o voce puternica si distincta in UE, chiar daca aderarea nostra este de data recenta: "Eu nu cred ca, pentru ca România a intrat recent in UE, vocea dumneavoastra trebuie sa conteze mai putin. Eu nu cred ca o tara nou intrata in UE trebuie sa astepte o vreme inainte de a vorbi".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici