Abuzul procurorului Norica, facut, de fapt, de militieni

Ziarul nostru a intrat in posesia intregului dosar privind cazul celor doi “Valerica Ionita”, marul discordiei in numirea ministrului justitiei. Din documentele existente (de la primele procese- verbale intocmite de Militie si pâna la ultima hotarâre judecatoreasca) reiese clar ca procurorul a fost indus in eroare de militieni, care efectuasera cercetarea penala. De mentionat este ca procurorul Norica Clinci a formulat recurs impotriva sentintei de condamnare a nevinovatului Valerica Ionita, solicitând condamnare aspra a adevaratului faptuitor, recidivist.

1 afișare
Imaginea articolului Abuzul procurorului Norica, facut, de fapt, de militieni

Abuzul procurorului Norica, facut, de fapt, de militieni

Toata tarasenia a inceput in momentul in care militienii din Budesti au inceput sa cerceteze disparitia celor 110 kilograme de grau din silozul local. Unul dintre faptuitori, Ion Tudorache, prins de organele de militie, a declarat acestora ca a sustras graul “in cursul noptii de 31 august, impreuna cu Mihai Vasile si Ionita Valerica”. Asa a intrat in atentia militienilor personajul care 20 de ani mai tarziu a declansat un scandal public avand ca miza numirea ministrului de justitie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici