Ac de cojocul lui Costanda

Guvernul a decis ca pe terenurile amenajate ca spaţii verzi să nu mai poată fi ridicate construcţii, iar actele administrative sau juridice prin care destinaţia iniţială a acestor suprafeţe a fost schimbată să fie declarate nule, decizie care ar putea influenţa şi situaţia Parcului Bordei.

1 afișare
Imaginea articolului Ac de cojocul lui Costanda

Ac de cojocul lui Costanda

Ministrul Mediului, Attila Korodi, a anunţat, la finalul şedinţei de ieri a Guvernului, că schimbarea destinaţiei terenurilor amenajate ca spaţii verzi şi/sau prevăzute ca atare în documentaţiile de urbanism, reducerea suprafeţelor acestora sau strămutarea lor au fost interzise indiferent de regimul juridic al acestora, prin ordonanţă de urgenţă a Guvernului. "Ordonanţa de Urgenţă pune capăt unei dezbateri lungi, care se referă la schimbarea destinaţiei spaţiilor verzi. Modificarea adusă elimină orice posibilitate de schimbare a destinaţiei acestor spaţii. Niciun spaţiu verde nu poate fi modificat şi nu se poate construi pe el", a spus Korodi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici