Aceşti copii minunaţi şi minţile lor sclipitoare

Au fost aleşi. Copiii cu cele mai agere minţi din satele ieşene, din familii nevoiaşe. Nici unul dintre ei n-ar fi putut termina măcar liceul dacă ar fi rămas acasă. Au fost strânşi într-un centru de excelenţă din Iaşi. Acolo trăiesc şi învaţă ca într-un empireu al minţilor sclipitoare. Sunt elevi la cele mai bune şcoli din oraş. Se acoperă de gloria învăţăturii cu temei şi ţintesc la universităţi mari din străinătate. "Sunt diamante culese din noroi", spune un educator.

5 afișări
Imaginea articolului Aceşti copii minunaţi şi minţile lor sclipitoare

Aceşti copii minunaţi şi minţile lor sclipitoare

Di-a-na. Diana n-are mere. Diana nu are nimic. Numai premiile la olimpiadele naţionale de limba română şi de biologie şi note numai de zece la toate obiectele. Ea scrie poezii foarte frumoase şi le publică în revistele pentru elevi. Diana Aioanei este în clasa a opta la Şcoala "Bogdan Petriceicu Haşdeu" din Iaşi. Aceasta este o şcoală de elită. Şi Diana este o elevă de elită. Ea se pregăteşte la centrul de excelenţă pentru copii supradotaţi care provin din familii nevoiaşe din judeţul Iaşi. Aici are condiţii bune de viaţă şi de învăţătură.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici