Acordul cu FMI: Rămâne cum au stabilit

Misiunea Fondului Monetar Internaţional (FMI), Comisiei Europene (CE) şi Băncii Mondiale (BM) a ajuns la un acord la nivel de experţi în ceea ce priveşte cea de-a şasea evaluare a acordului stand-by, iar următoarea tranşă va fi eliberată la mijlocul lunii ianuarie, dacă vor fi implementate condiţionalităţile convenite, a declarat ieri şeful misiunii, Jeffrey Franks.

1 afișare
Imaginea articolului Acordul cu FMI: Rămâne cum au stabilit

Acordul cu FMI: Rămâne cum au stabilit

"La nivel de experţi am ajuns la un acord în ceea ce priveşte evaluarea. Rezultatele la zi au fost bune şi am convenit asupra politicilor de la acest moment înainte.

Citeste toata stirea pe www.curierlnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici