Actorul Duda in rolul vietii: Principe Consort al Romaniei

La fix 60 de ani de la abdicarea fortata, regele Mihai si-a numit succesorul dinastic: principesa Margareta. Actul prin care fostul suveran al Romaniei a facut cunoscuta predarea stachetei dupa moartea sa a fost semnat in penultima zi a anului incheiat, la Castelul Savirsin din judetul Arad. Principesa Margareta, care urmeaza sa devina totodata si mostenitoare a familiei regale, va purta titulaturile de „Principesa Mostenitoare a Romaniei“ si „Custode al Coroanei Romaniei“.

1 afișare
Imaginea articolului Actorul Duda in rolul vietii: Principe Consort al Romaniei

Actorul Duda in rolul vietii: Principe Consort al Romaniei

Prima dintre cele patru fiice ale regelui Mihai si ale reginei Ana, principesa Margareta, s-a nascut in 1949, la Lausanne, este casatorita cu Radu Duda, devenit principele Radu de Hohenzollern-Veringen, alaturi de care nu are nici un copil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici