Adelina pleaca la Chivu

Adelina Elisei, frumoasa prietena a lui Cristi Chivu, vrea sa-si ia liber o saptamana de la Antena 1 pentru a pleca la Milano sa-si viziteze iubitul accidentat. Chivu are umarul dislocat, iar Adelina isi doreste sa-i fie alaturi, sa-l ingrijeasca si sa-i ridice moralul.

1 afișare
Imaginea articolului Adelina pleaca la Chivu

Adelina pleaca la Chivu

Surse din interiorul Antenei 1 spun ca iubita lui Chivu intentioneaza sa plece chiar in aceasta saptamana la Milano. Acolo o asteapta fundasul lui Inter, care  mai are trei saptamani de stat pe tusa dupa accidentarea urata suferita in meciul Romaniei cu Germania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici