Adelina si Cristi se imbraca la nunta cu haine de pomana

Mai sint citeva zile pina la nunta anului 2008, iar pregatirile se apropie de final. Cristi Chivu, capitanul echipei nationale de fotbal, se va casatori pe 6 iulie cu Adelina Elisei, fosta prezentatoare a stirilor sportive de la Antena 3.

1 afișare
Imaginea articolului Adelina si Cristi se imbraca la nunta cu haine de pomana

Adelina si Cristi se imbraca la nunta cu haine de pomana

Internazionale Milano, club pentru care evolueaza jucatorul roman, ii va face un cadou "special" lui Chivu. Astfel, conform "Fanatik", gruparea italiana va sponsoriza atit rochia de mireasa, cit si costumul de ginere, ambele tinute urmind a fi asigurate de casa de moda "Armani".

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici