Adio amenzi pentru călcat iarba

În curând, nu vom mai vedea scris pe panourile din parcuri avertismentul "Nu călcaţi iarba”. Bucureştenii vor putea, astfel, să se plimbe pe spaţiul verde fără teama că vor fi amendaţi. O petiţie semnată de aproape 500 de bucureşteni şi susţinută de ziarul "ring” a ajuns la urechile unui consilier municipal care a şi realizat un proiect pentru a satisface nevoia de relaxare a locuitorilor Capitalei.

1 afișare
Imaginea articolului Adio amenzi pentru călcat iarba

Adio amenzi pentru călcat iarba

În aproape toate capitalele europene, a te plimba sau a te relaxa pe spaţiul verde din parcuri este un lucru cât se poate de normal. În Bucureşti însă, cine îndrăzneşte să facă aşa ceva riscă să primească o amendă de 500 de lei de la poliţiştii comunitari. În urmă cu trei luni, ziarul "ring” a publicat un articol prin care a susţinut petiţia unui bucureştean care cerea edililor Capitalei să dea o lege care să le permită oamenilor să calce pe iarba. Nu a trecut mult şi un consilier municipal a răspuns cererii celor 422 de semnatari ai petiţiei şi a propus consiliului un proiect de modificare a legii în sensul cerut de cetăţeni.

Citeşte mai multe despre acest proiect pe www.ziarulring.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici