„Adjudecatorii” bugetului de la Transporturi

Un raport obtinut de Q Magazine scoate la iveala modul pagubos in care din bugetul Ministerului Transporturilor au disparut zeci de milioane de euro catre buzunarele firmelor straine, in baza unor decizii fara niciun fel de acoperire legala.

3 afișări

Astfel, fosta conducere a Agentiei ISPA, in frunte cu fostul director Sorin Stoicescu, a facut un raport la inceputul acestui an catre directorul general al CNADNR, prin care solicita aprobarea ca, pentru viitor, contractele de lucrari sa nu mai cuprinda mentiuni cu privire la Comisia de Adjudecare a Disputelor. Comisia respectiva s-a regasit de-a lungul timpului numai pe contractele incheiate de Agentia ISPA si are rolul de a solutiona litigiile dintre constructor si beneficiar. „Tinand cont de lipsa cadrului legal din Romania, aceasta Comisie a fost croita, practic, pentru a umple buzunarul firmelor straine, statul roman fiind perdantul de serviciu. Iar Romania nu are nici la acest moment drumuri bune sau autostrazi", explica sursele Q Magazine.

Citeste tot materulaul pe qmagazine.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici