Administratorii de pensii se tem de transferurile brokerilor

Odată ce transferul pe piaţa pensiilor private obligatorii va fi permis, există pericolul ca brokerii de pensii să fie tentaţi, din dorinţa de a obţine venituri suplimentare, să convingă persoanele pe care le au în portofoliu să-şi schimbe fondul de pensii, a declarat, pentru Curierul Naţional, preşedintele ING Fond de Pensii, Radu Vasilescu.

1 afișare
Imaginea articolului Administratorii de pensii se tem de transferurile brokerilor

Administratorii de pensii se tem de transferurile brokerilor

"Există un risc mare pentru administratorii ai căror participanţi au fost aduşi de brokerii de pensii. Nu spun că acest lucru se va întâmpla, dar acest risc există. Brokerii au contactele participanţilor şi, pentru a obţine venituri, ar putea încuraja transferul participanţilor", a spus Vasilescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici