Adrian Năstase: Când eram vecini, eu şi Băsescu ne ajutam

O relaţie rece cu Geoană şi una ireconciliabilă cu Băsescu. Aceştia sunt paramentrii între care Adrian Năstase îşi pregăteşte revenirea. Mizează pe sprijinul lui Ion Iliescu şi îşi asumă greşelile făcute în perioada 2000-2004. Sătul de stat „pe tuşă", ex-premierul vrea o mobilizare generală în PSD şi acceptă ideea unui candidat comun cu PNL şi PC la alegerile prezidenţiale din 2009. El s-a aşezat „La masa Adevărului", în faţa jurnaliştilor ziarului nostru, convins fiind că mai are multe mesaje de transmis electoratului şi membrilor propriului partid.

1 afișare
Imaginea articolului Adrian Năstase: Când eram vecini, eu şi Băsescu ne ajutam

Adrian Năstase: Când eram vecini, eu şi Băsescu ne ajutam

Adrian Năstase îl suspectează pe actualul şef al statului că îşi „pregăteşte" contracandidaţi slabi pentru 2009. Fostul premier nu a vorbit din vara lui 2007 cu Mircea Geoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici