Afacerea anului pentru Petrescu! După Traore şi Varga, antrenorul mai pregăteşte un SUPER TRANSFER din Liga 1!

Lui Dan Petrescu îi merge foarte bine şi în prima ligă din Rusia. Are două victorii din trei meciuri la cârma lui Kuban şi se află la un punct în spatele liderului Zenit. Chiar şi aşa, "SuperDan" continuă să caute jucăori în Liga 1.

1 afișare
Imaginea articolului Afacerea anului pentru Petrescu! După Traore şi Varga, antrenorul mai pregăteşte un SUPER TRANSFER din Liga 1!

Afacerea anului pentru Petrescu! După Traore şi Varga, antrenorul mai pregăteşte un SUPER TRANSFER din Liga 1!

Costin Lazăr este în dizgraţia lui Dinu Gheorghe, dar mai ales a lui Marius Şumudică, iar antrenorul l-a anunţat deja că nu va mai juca niciun minut cât va sta el pe banca Rapidului. În aceste condiţii, e clar pentru toată lumea că fostul căpitan al giuleştenilor se va despărţi la vară de alb-vişinii. Iar destinaţia finală pare să fie campionatul Rusiei.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici