Afacerea Babiuc-Becali, pe terenul DNA

Victor Babiuc, fostul ministru al Apararii, este suspectat de luare de mita de catre procurorii DNA, care au solicitat ieri un aviz de cercetare penala de la Presedintie. Babiuc este acuzat si de abuz in serviciu, cu consecinte deosebit de grave. Dosarul penal are ca obiect doua schimburi de terenuri, din anii 1996 si 1999, dintre MApN si finantatorul Stelei, Gigi Becali. Atunci, Becali s-a ales cu circa 30 hectare in cartierul Pipera din nordul Capitalei, dupa cum "Romania libera" a dezvaluit in editiile trecute.

1 afișare
Imaginea articolului Afacerea Babiuc-Becali, pe terenul DNA

Afacerea Babiuc-Becali, pe terenul DNA

Mita ar fi fost reprezentata de un teren de 700 metri din Pipera, pe care Becali i l-ar fi vandut fiicei lui Babiuc cu 500 de lei. Vanzarea, considerata mascata de catre procurori, s-a petrecut intre cele doua schimburi de terenuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici