Află care sunt cele mai riscante meserii. Pentru câţi bani ai accepta să-ţi pui viaţa în pericol?

Sunt angajaţi care îşi riscă viaţa zi de zi prin munca pe care o prestează. Fără teamă sau gânduri negre că ar putea da greş. Pentru că nu au decât o singură variantă: să reuşească şi doar o greşeală le poate fi fatală. Vorbim despre mineri, dresori, genişti sau chiar muncitori în construcţii.

9 afișări
Imaginea articolului Află care sunt cele mai riscante meserii. Pentru câţi bani ai accepta să-ţi pui viaţa în pericol?

Află care sunt cele mai riscante meserii. Pentru câţi bani ai accepta să-ţi pui viaţa în pericol?

Spălătorii de geamuri

Cu siguranţă îţi trebuie nervi de oţel şi mult curaj să cureţi geamurile zgârie-norilor. Atunci cand ferestrele apartamentelor se murdăresc, spalatorii de geamuri nu trebuie decât să-şi foloseasca soluţiile de curăţare si totul va străluci imediat.

Însă atunci când cineva trebuie să facă asta la etajul al 34-lea al unei cladiri turn din Dubai, spre exemplu, lucrurile se schimbă puţin.
Spalătorul de geamuri trebuie să păşească pe marginea din exteriorul clădirii, să se susţină de tăblia ferestrei şi să cureţe murdăria.
Cei mai mulţi astfel de spălători lucrează fără a fi sustinuţi de curele sau sfori, care să-i protejeze de o eventuala alunecare. Mai mult, se pare că acestora nu le pasă de măsurile de siguranţă. O singura greşeală însă i-ar costa pe aceşti oameni propria viaţă.
Citeşte mai multe despre cele mai riscante meserii pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici