Aici sta cel mai mare datornic

Un bucurestean din cartierul Rahova a bagat groaza in vecinii sai. Nu si-a mai platit intretinerea de sase ani si a ajuns sa aiba o datorie de aproape 10.000 de dolari. Presedintele Federatiei Asociatiilor de Proprietari (FAPR), Radu Opaina, spune ca datoria reprezinta un record pentru Romania.

1 afișare
Imaginea articolului Aici sta cel mai mare datornic

Aici sta cel mai mare datornic

Vasile Bulai locuieste pe Aleea Salaj din Rahova si este romanul cu cea mai mare datorie la intretinere. Neplatite de peste 6 ani, darile sale au ajuns la 26.340,4 lei, adica aproximativ 10.000 $, suma care a blocat deja fondul de rulment al asociatiei. Apartamentul a apartinut parintilor lui pana acum 6 ani, dar dupa moartea acestora a fost trecut pe numele celor doi frati, Vasile si Georgel Bulai. Primul a ramas sa locuiasca in continuare in casa, in timp ce Georgel s-a mutat la tara. Intretinerea insa nu a mai fost platita.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici