"Ajungi pe locul 1 la Paştele Cailor"

Acţionarul dinamovist, Vasile Turcu, a comentat acuzele aduse clubului, de către echipa rivale, după meciul de la Mediaş, în care arbitrul Lajos a comis câteva greşeli în favoarea liderului campionatului. Turcu a acuzat Steaua că nu joacă fotbal şi că eterna rivală a lui Dinamo este departe de primul loc.

4 afișări
Imaginea articolului "Ajungi pe locul 1 la Paştele Cailor"

"Ajungi pe locul 1 la Paştele Cailor"

"E paradoxal că cei de la Mediaş nu ne contestă, dar rivalii noştri sunt primii care sar cînd se întâmplă ceva. Nu joacă nimic, poate doar ţurcă. Se apropie Paştele Cailor şi atunci va fi Steaua pe 1", a spus Turcu.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici