Ajustare dramatica: numarul ASE-istilor va scadea cu o treime

Lipsa profesorilor va reduce de la 45.000 la 30.000 numarul studentilor Academiei de Studii Economice din Bucuresti (ASE) in cinci ani.

1 afișare
Imaginea articolului Ajustare dramatica: numarul ASE-istilor va scadea cu o treime

Ajustare dramatica: numarul ASE-istilor va scadea cu o treime

Academia de Studii Economice din Bucuresti, una dintre cele mai mari institutii de invatamant superior din tara si unul dintre principalii furnizori de absolventi de pe piata, isi va reduce treptat numarul de locuri disponibile, pentru a ajunge in cinci ani la 30.000 de cursanti, fata de 45.000 cat are in prezent.

 

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici