Albiţa, satul de la coada Uniunii Europene

Puţini au auzit de satul Albiţa. Nici albiţenii însă nu au auzit de mulţi. Câteva zeci de suflete trăiesc rupte de lume, la coada Uniunii Europene, la graniţa cu Republica Moldova din judeţul Vaslui.

1 afișare
Imaginea articolului Albiţa, satul de la coada Uniunii Europene

Albiţa, satul de la coada Uniunii Europene

Bătrânii îşi aduc aminte cu nostalgie de perioada în care treceau liberi Prutul la neamurile de dincolo. Integrarea României în UE nu le-a adus nimic în afară de antenele parabolice din bătătură şi pungile de plastic albastre cu simboluri europene.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici