Video Alertă europeană: se scumpeşte pizza

Francezii, după ce l-au luat la băşcălie pe Soljeniţîn, acuzându-l că denigrează socialismul din cauză că era vândut partizanilor aristocraţiei decapitate a Rusiei, s-au hotărât să îi celebreze la mişto moartea prin asumarea de către stat a unuia dintre idealurile comuniste: fericirea cu de-a sila a cetăţenilor săi.

5 afișări

Din Mediafax.ro aflăm că statul francez înţelept şi grijuliu îşi doreşte să stopeze consumul de hamburgeri şi pizza, iar cum cetăţenii proprii se dovedesc ingnoranţi cu privire la pericolele care le pândesc sănătatea, va impune taxe mai mari pentru toate produsele alimentare “care nu sunt de strictă necesitate”. Consumul raţional şi ştiinţific visat de Ceauşescu devine european şi de bon ton. Mai multe stiri si comentarii in editia de astazi a “Urzicii de presa”.

 

“Urzica de presa” este o revista a presei relaxanta si amuzanta, special gandita pentru cei care nu-si permit pauze mai lungi de 5 minute. “Urzica de presa” cu scriitorul Kiki Vasilescu este prima emisiune video zilnica (apare de luni pana vineri la pranz) difuzata exclusiv pe internet.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici