Alin Cocoş încaieră blondele

Fiul vitreg al Elenei Udrea, Alin Cocoş, este unul dintre cei mai râvniţi băieţi ai Capitalei, pe lista fostului fotbalist, la capitolul cuceriri, fiind trecută şi Marina Dina, o tânără de doar 21 de ani, care a pozat în mai multe reviste pentru adulţi.

7 afișări
Imaginea articolului Alin Cocoş încaieră blondele

Alin Cocoş încaieră blondele

Chiar dacă are o relaţie cu vedeta de televiziune Ilinca Vandici, apropiaţii spun despre Cocoş jr. că încă nu a renunţat la mai vechea lui iubită, cu care se întâlneşte pe ascuns.

Citeste toata stirea pe www.click.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici