Alinuţa Gorghiu scoate bani frumoşi din legile promovate de ea în Parlament

Cum funcţia obţinută în Parlamentul României de către Alina Gorghiu, respectiv de deputat, trebuia exploatată la maxim de către aceasta, mai ales că trebuia să scoată şi „pârleala“ din vremea campaniei electorale, tânăra penelistă a şi găsit soluţia! Ea a iniţiat o lege, a reuşit s-o treacă de Parlament, prin mijloace specifice, iar în baza actului normativ şi-a făcut o mică afacere cu profit pe termen lung.

6 afișări
Imaginea articolului Alinuţa Gorghiu scoate bani frumoşi din legile promovate de ea în Parlament

Alinuţa Gorghiu scoate bani frumoşi din legile promovate de ea în Parlament

Concret, este vorba despre Legea medierii, primul proiect normativ al tinerei speranţe liberale, după cum ea însăşi susţine pe blog, act care a fost adoptat de Parlament în noiembrie 2009. "Azi sunt fericită! ))) Astăzi a fost adoptat primul meu proiect de lege, cel referitor la ultima profesie liberală din România - medierea. Le urez succes tuturor mediatorilor şi sper să fie astăzi un nou start al profesiei", scria extrem de entuziasmată Alinuţa imediat după adoptarea actului normativ, făcându-şi socotelile pentru viitor.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici