Alegeri prezidenţiale în SUA: Joe Biden şi Donald Trump vor avea primele dezbateri prezidenţiale. Când vor avea loc

  • Preşedintele american, Joe Biden, şi contracandidatul său, Donald Trump, au acceptat, în premieră, să se confrunte în două dezbateri pentru alegerile prezidenţiale, care vor avea loc în luna noiembrie în SUA.
  • Acestea sunt programate să aibă loc pe 27 iunie şi 10 septembrie, la invitaţia posturilor CNN şi ABC, şi se vor desfăşura fără public.
  • Cei doi candidaţi vor pregăti cele mai importante momente de până acum din cursa pentru Casa Albă.
Urmărește
567 afișări
Imaginea articolului Alegeri prezidenţiale în SUA: Joe Biden şi Donald Trump vor avea primele dezbateri prezidenţiale. Când vor avea loc

Alegeri prezidenţiale în SUA: Joe Biden şi Donald Trump vor avea primele dezbateri prezidenţiale. Când vor avea loc

Anunţul a fost confirmat oficial de către Biden şi Trump prin intermediul reţelelor de socializare.

,,Aşa cum aţi spus: oriunde, oricând, în orice moment, în orice loc", a declarat Biden pe reţelele de socializare.

,,Sunt pregătit şi dispus să îl dezbat pe Crooked Joe la cele două momente propuse în iunie şi septembrie", a postat Donald Trump pe reţelele de socializare, numindu-l pe actualul preşedinte american ,,cel mai slab participant la o dezbatere” de până acum.

Prima dezbatere electorală dintre Biden şi Trump va avea loc în data de 27 iunie, la postul CNN, urmând ca o a doua confruntare televizată să se desfăşoare în 10 septembrie, la ABC, notează agenţia Reuters.

Donald Trump a acceptat şi o a treia confruntare, care ar urma să aibă loc în luna octombrie, la FoxNews, potrivit Associated Press.

Au existat o serie de negocieri anterioare privind organizarea acestor dezbateri prezidenţiale. Biden a declarat că va participa la aceste două dezbateri în cadrul unor reguli stricte pentru a reduce întreruperile, iar Trump a cerut mai mult de două - şi un loc foarte mare ,,pentru a face senzaţie", relevă Reuters.

Candidatul independent la alegerile prezidenţiale americane, Robert F. Kennedy Jr., a susţinut într-o nouă postare pe X că va îndeplini criteriile pentru a participa la dezbaterea CNN înainte de termenul limită de 20 iunie. A rămas neclar dacă se va califica.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici