Am avut dreptate! Elan îi ia Mihaelei copilul!

Până nu demult, Mihaela Ţiganu Rădulescu poza într-o femeie de succes dar şi familistă convinsă, femeie la casa ei, cu soţ şi copil. Oricine s-ar fi întrebat ce-i mai poate lipsi unei astfel de femei? Răspunsul a venit repede, chiar de la ea: un amant tânăr. Răspunzându-şi la nevoi, Mihaela a divorţat repede şi s-a mutat în garsoniera „tânărului“, cum îl apelează chiar ea pe Dani Oţil.

5 afișări
Imaginea articolului Am avut dreptate! Elan îi ia Mihaelei copilul!

Am avut dreptate! Elan îi ia Mihaelei copilul!

Imediat după divorţ, Mihaela şi-a arătat adevărata faţă: o femeie avidă de scandal şi publicitate, lipsită de orice sentiment faţă de copil, pentru care nu a arătat niciun pic de milă şi pe care l-a târât în mizeria oamenilor mari. Ziarul „Curentul“ a anticipat în octombrie 2008 mişcarea pe care avea să o facă Elan Schwartzenberg, fostul soţ al Mihaelei Rădulescu, şi anume faptul că va cere custodia copilului, sătul să-l vadă pe copilul de cinci ani atât de expus publicului. Confirmarea a venit ieri. Elan Schwartzenberg a depus o cerere la Judecătoria Sectorului 1 din Capitală pentru a-i fi încredinţat copilul.

 

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici