Am dat de urma teroristului! Alo, SRI, se aude?

Conform Camerei de Comerţ din Holms, el deţine în Siria cel puţin 42 de afaceri distincte, derulate direct sau indirect prin intermediul unor persoane juridice şi fizice.

1 afișare
Imaginea articolului Am dat de urma teroristului! Alo, SRI, se aude?

Am dat de urma teroristului! Alo, SRI, se aude?

Ieri, reporterii noştri au contactat telefonic în Siria câteva dintre companiile în spatele cărora se află Hayssam. Rezultatul: nicio persoană din cele cu care am discutat nu s-a dezis de sirian şi n-a dat de înţeles că acesta ar fi deranjat de vreo boală sau de autorităţile române.

citeste toata stirea pe www.curentul.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici