'Am fost amenintat ca voi fi ciuruit'

Carlo Testa Piccolomino este avocatul in mainile caruia se afla destinul Doinei Matei, de 22 de ani, si cel al Constantinei Beatrice Ispas, de 17 ani, tinerele romance acuzate ca, in luna aprilie a acestui an, au ucis-o cu o umbrela pe Vanessa Russo, de 22 de ani. Italianul, care incearca sa demonstreze ca nefericita intamplare de la statia de metrou Termini, din Roma, nu a fost decat un accident stupid cu final tragic, a trecut prin momente de groaza pentru ca a acceptat sa se ocupe de cazul 'virginelor ucigase', el fiind amenintat cu moartea.

1 afișare
Imaginea articolului 'Am fost amenintat ca voi fi ciuruit'

'Am fost amenintat ca voi fi ciuruit'

Aparatorul fetelor a fost pus la zid in tara sa si, mai mult, a fost tinta unor amenintari cu moartea venite din partea italienilor furiosi. Despre Piccolomino se poate spune ca este avocatul romanilor din Roma, atata vreme cat peste 500 de oameni,  printre care si interlopi cu nume grele veniti de pe plaiuri dambovitene, apeleaza la serviciile sale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici